- 2 dl puuroriisiä
- 4 dl vettä
- 6 dl maitoa
- 1 rkl voita
- 1 sipuli hienonnettuna
- ½ rkl suolaa
- valkopippuria
- ¼ tl hienonnettua meiramia
- 1 dl rusinoita
- 250g jauhettua maksaa
- 1 muna
- pinnalle korppujauhoja
Valmistus:
- Keitä riisi 4 dl vettä välillä puuhaarukalla sekoittaen.
- Lisää kiehuva maito vähitellen puuron joukkoon. Anna keittyä melko pehmeäksi.
- Jauha maksa lihamyllyssä kertaalleen.
- Kuori, hienonna ja ruskista sipuli voissa kevyesti.
- Sekoita keitetty riisi, jauhettu maksa, ruskistettu sipuli, muna ja mausteet keskenään.
- Kaada seos voideltuun vuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja laita nokare voita sen päälle.
- Paistetaan noin 30 - 60 min 180 asteessa.
Kommentit